کد خبر : 167094
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 تیر 1404 - 7:38

اشخاص حقیقی ۱.۵ همت صندوق‌ درآمد ثابت خریدند

اشخاص حقیقی ۱.۵ همت صندوق‌ درآمد ثابت خریدند

مدیر نظارت بر بورس‌ها اعلام کرد: امروز اشخاص حقیقی ۱.۵ همت صندوق‌ درآمد ثابت خریدند و ۳.۵ همت هم فروش ثبت کردند و به همین ترتیب اشخاص حقوقی ۵.۸ همت خرید و ۳.۷ همت هم فروش انجام دادند.

اشخاص حقیقی ۱.۵ همت صندوق‌ درآمد ثابت خریدند

به گزارش عصر کشاورزی، قادر معصومی خانقاه، مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار امروز دوم تیرماه ۱۴۰۴ در پیامی ویدئویی اعلام کرد ارزش کل معادلات انجام شده در بازار سرمایه در بخش صندوق‌های با درآمد ثابت به ۷.۲ همت رسید.

مدیر نظارت بر بورس‌ها در ادامه گفت: امروز اشخاص حقیقی ۱.۵ همت صندوق درآمد ثابت خریدند و ۳.۵ همت هم فروش ثبت کردند و به همین ترتیب اشخاص حقوقی ۵.۸ همت خرید و ۳.۷ همت هم فروش در صندوق‌های درآمد ثابت انجام دادند.

وی همچنین افزود: طبق برآوردی که از قبل داشتیم، امروز فرایند انتقال یونیت‌ها (واحدهای سرمایه‌گذاری) از اشخاص حقیقی به حقوقی‌ها کاهش یافت و بازار کاملاً وارد شرایط عادی شد.

معصومی خانقاه با بیان اینکه در روزهای آینده هم معاملات صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق با درآمد ثابت برقرار است، گفت: از امروز مبادلات اوراق شرکتی هم در فرابورس ایران آغاز شد و ادامه خواهد یافت.

او در پایان گفت: اگر برای روزهای آینده تصمیم جدیدی اتخاذ شود، به طور رسمی اطلاع رسانی خواهد شد.

حتما بخوانید : بی‌قراری در بازار نفت؛ نگاه‌ها به تهران دوخته شده است
بیشتر بخوانید  سهم ۴۱ درصدی اوراق تامین مالی دولتی از معاملات امروز بورس ایران
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.