کد خبر : 131800
تاریخ انتشار : پنجشنبه 8 خرداد 1404 - 12:18

کلانشهرها را به سمت توسعه حمل‌ونقل برقی سوق دهیم

کلانشهرها را به سمت توسعه حمل‌ونقل برقی سوق دهیم

کلانشهرها را به سمت توسعه حمل‌ونقل برقی سوق دهیم شینا انصاری، روز پنجشنبه ۸ خرداد در همایش مدیران سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور در تبریز، هدف این جلسه را ایجاد انسجام و همگرایی در جهت سیاست‌ها و اسناد بالادستی دانست و گفت: در طول این مدت اقدامات زیادی همانند تشکیل کارگروه‌های ملی کاهش آلودگی هوا، مدیریت

کلانشهرها را به سمت توسعه حمل‌ونقل برقی سوق دهیم

شینا انصاری، روز پنجشنبه ۸ خرداد در همایش مدیران سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور در تبریز، هدف این جلسه را ایجاد انسجام و همگرایی در جهت سیاست‌ها و اسناد بالادستی دانست و گفت: در طول این مدت اقدامات زیادی همانند تشکیل کارگروه‌های ملی کاهش آلودگی هوا، مدیریت پسماند و حفاظت تالاب‌ها انجام شده‌ است. همچنین آئین‌نامه‌های تکلیفی برنامه هفتم برای احیای دریاچه ارومیه و پیگیری جلسات شورای آلودگی هوا با حضور رئیس‌جمهور و تعاملات با در دستگاه‌ها، در دست رسیدگی قرار دارد.

وی از وضعیت نامناسب محیط زیست اظهار گلایه‌مندی کرد و گفت: به دلیل عدم توجه کافی به این معضل، با انبوه مشکلات در بخش های مختلف مواجه هستیم که با تاکید بر تنظیم و اجرای قوانین محیط‌زیستی، خط قرمزی بر ضوابط مدنظر تعیین کرده و تمام استان‌ها را در این مسئولیت، همراه کنیم. باید همانند رئیس جمهور، نگاهی توسعه محور به محیط زیست داشته باشیم.

وی مدیران را به داشتن نگاه حفاظتی به جای نگاه بهره‌برداری از محیط‌زیست دعوت کرد و ادامه داد: دیپلماسی محیط زیست اهمیت بالایی دارد و بسنده کردن به حضور در اجلاس‌ها کفایت نمی‌کند، بلکه باید با حضور فعال در پنل‌های تخصصی، از ظرفیت‌های بین‌المللی همراه با رویکرد دولت چهاردهم، برخوردار شویم. همچنین از پروتکل شفافیت سازمان ملل متحد (UNTP) برای تأثیرگذاری بهتر، استفاده کنیم. این مسئولیت اجتماعی بر همگان واجب است و نیاز به همکاری آحاد جامعه دارد.

انصاری، نمایندگان مجلس را به حمایت و درک بیشتر از فعالیت‌های سازمان محیط‌زیست دعوت و تصریح کرد: طرح‌هایی که در جهت حفاظت از منابع طبیعی و کاهش آسیب محیط زیست تدوین می‌شود، نباید منجر به تضعیف سازمان شود و با پیگیری نمایندگان انتظار داریم قوانین مورد نیاز اصلاح شود. بدون رایزنی‌های درست، ایجاد قوانین به روز، حذف مسیرهای اداری وقت‌گیر، افزایش منابع مالی و بودجه کافی، فعالیت در حیطه محیط‌زیست با مشکل مواجه است.

بیشتر بخوانید  توضیحات دادستان یاسوج درباره پرونده شهادت محیطبان خاییز

وی به اسقاط ۷۰ هزار خودروی فرسوده از ۵۰۰ هزار اسقاط مورد نیاز برای بهبود کیفیت‌ هوا اشاره و بیان کرد: این رقم چشمگیر به همراه تعاملات با وزارت نفت برای افزایش کیفیت سوخت می‌تواند بحران آلودگی هوا را در شهرهایی که منبع آلودگی متحرک دارند، تا حد زیادی حل کند. البته کیفی سازی پالایشگاه‌های کشور نیز در دست اقدام است و مسیر مدیریت شهری با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر روشن خواهد شد.

 رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور از دیگر برنامه‌های این سازمان همانند پیگیری قانون پسماند، توجه به گونه‌های منقرض شده و در حال انقراض، ممنوعیت شکار تفریحی، افزایش نظارت و پایش با فن‌آوری ابزارهای نوین برای افزایش مستندات در مقابله با مجرمان و کاهش تعارضات همکاران محیط زیست، اصلاح فرایند ارزیابی عوارض آلایندگی، تعاملات با تمامی دستگاه‌های دولتی، خصوصی و کشوری، ساماندهی باغ وحش‌ها و عدم توسعه این صنعت، توجه به غارها، کنترل گونه‌های غیر مهاجم، آموزش اقشار مختلف جامعه به خصوص کودکان و … خبر داد.

به گزارش عصر کشاورزی به نقل از ایسنا، دومین همایش مدیران سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور در دولت چهاردهم، با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در تبریز برگزار شد.

انتهای پیام

حتما بخوانید : ویدیو/ آبشار «دره‌غار» ملایر؛ از دل طبیعت تا ثبت ملی
امروز خبری منتشر نشده است.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.