1400-09-17 3:55 ق.ظ

شکرهای طعم دار

شکرهای طعم دار

شکر طعم دار، شکر سفیدی است که دانه های کریستال آن با طعم دهنده های مجازخوراکی طبیعی و یا اسانس ، مخلوط و پوشانده شده باشد. این طعم دهنده­ها با افزوده شدن به شکر ضمن حفظ خواص خود، ایجاد طعم و عطری مطلوب می­نمایند که با موارد مصرف مختلف در رژیم غذایی روزانه مردم قابل استفاده می­باشد.
امروزه مصرف شکر طعم ­دار در کنار سایر شیرین کننده­ ها در دنیا افزایش یافته است. در برخی از کشورهای پیشرفته جهان این محصول با بیش از۶۲ طعم در اختیار مصرف کنندگان قرار می­گیرد و این فرآورده­ها اکثرا برای تهیه انواع کیک­های میوه­ای، غذاهای شیرین مانند شیربرنج، حلیم، انواع پوره و خمیر، کرپ، ماست، سالادهای میوه­ای، انواع کمپوت، مناسب برای استفاده در انواع نوشیدنی­ها مانند چای، قهوه و کاکائو، مرباها، ژله­ ها و دسرها استفاده می­شوند.

کارخانه تولید شکر های طعم دار شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در چهار طعم هل، دارچین، زنجفیل و لیمو که هم اینک سالانه ۶۰۰ تن تولید می‌کند که بسته به بازار مصرف و بازاریابی محصول این میزان در سال های آتی به بیش از هفت برابر قابلیت افزایش دارد.
تولید شکرهای طعم دار در چارچوب تحقق سیاست های جاری کشور به منظور دستیابی به خودکفایی و جلوگیری از واردات محصولات متنوعی که امکان تولید آنها در داخل کشور وجود دارد انجام شد.

شکر زنجبیلی

قابل افزودن در انواع نوشیدنی های گرم همانند چای، قهوه و شیر، در پخت انواع کیک، کلوچه، بیسکویت و مربا

خواص گیاه زنجبیل

طعم تند و بوی معطر زنجبیل و خاصیت گرمایی آن مورد علاقه بسیاری از مصرف کنندگان می باشد. پودر طبیعی زنجبیل مقوی قلب، ضدسرفه، ضد سموم کبدی، درمان درد معده، ضد التهاب، محرک سیستم ایمنی، پایین آورنده ی کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد و همچنین کاهش رشد سلولهای سرطانی مخصوصا سرطان روده بزرگ از مهم ترین خواص زنجبیل است.

شکر هل دار

قابل افزودن در انواع نوشیدنی های سرد و گرم همانند چای و قهوه، انواع شربت و دم نوش ها در پخت انواع کیک، بیسکویت، انواع مربا و ژله

خواص گیاه هل

عطر خوش و اثر گرما بخش و اشتها آور هل، این دانه را به یکی از بهترین طعم دهنده ها برای نوشیدنی دسر و شیرینی تبدیل ساخته است. هل اشتها را تحریک می کند و عمل هضم غذا را بهبود می بخشد. اضطراب و نگرانی ها را کاهش می دهد و در رفع افسردگی موثر است.

شکر دارچینی

جهت پاشش های تزئینی و مصرف در انواع غذاهای شیرین مانند شیربرنج، حلیم، فرنی، خورشت های شیرین، انواع کلوچه، کیک و سالادهای میوه ای، ماست، انواع پوره و انواع کمپوت، انواع نوشیدنی های سرد و گرم مانند چای ، قهوه، شیر و دم نوش ها

خواص گیاه دارچین

دارچین رمز جوانی است. خاصیت آرام بخش دارچین، کنترل قند و کلسترول خون، درمان سوء هاضمه و اختلال های گوارشی، پیشگیری از بیماری آلزایمر و کاهش پیشروی بیماری ام اس این طعم دهنده را بعنوان اکسیر مصونیت بدن در مقابل امراض تبدیل کرده است.

شکر لیمویی

قابل افزودن در انواع نوشیدنی های سرد و گرم خصوصا چای، قهوه و انواع دم نوشها، در پخت انواع کیک و بیسکویت، تهیه سالادهای میوه ای، ماست، انواع شربت، بستنی و یخمک، مربا، ژله و انواع سس کاربرد دارد.

خواص لیمو

مزه ترش لیمو آن را بعنوان یکی از پرمصرف ترین چاشنی ها تبدیل کرده است.این طعم دهنده طبیعی خنک کننده، اشتها آور، ضدعفونی کننده، مقوی معده و موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین c ، مسکن سر درد و التیام دهنده ی سرفه و سرماخوردگی است. این چاشنی به دلیل مواد آنتی اکسیدانی، ضدسرطان شناخته شده و در دفع مواد صفراوی بسیار موثر است.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

آخرین اخبار