امروز: 1 فروردین 1402 ساعت: 20:48

پایش سطح سبز کشور

پایش سطح سبز کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، شاهپور علایی مقدم، معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با ایجاد رصدخانه‌ای در وزارت جهاد کشاورزی، از این به بعد سطح سبز کشور با دقت یک متر مربع پایش می‌شود.

وی افزود: این رصدخانه با همکاری شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شده است.

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی یکی از اهداف ایجاد این رصد خانه را تسهیل در کار کشاورزان عنوان کرد و گفت: با توجه به این رصد خانه کشاورزان می‌توانند با استفاده از روش‌های دقیق علمی، اقدام به کشت محصولات خود کنند.

علایی مقدم تصریح کرد: در حال حاضر رصدخانه کشاورزی، همه عملیات کاشت، داشت و برداشت را پایش می‌کند و این نظارت از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید به تفکیک استان و شهرستان اعمال می‌شود.
او گفت: قرار است در آینده سامانه رصد کشاورزی برای زنجیره کشاورزی از جمله شیلات، باغبانی، کشاورزی و محصولات اساسی نیز اجرا شود.

منبع: خبرگزاری مهر

فراخوان

بی تعارف و تکلــف، مثل همین متن کوتاهی کــه می‌بینید. ما منتظریم تا نوشــته‌هایتان درباره مســائل روزمره، مشکلات و دغدغه‌هایتان را برای ما ارســال کنید. اگر اهل طنز و کاریکاتور و طراحی هم هستید جایتان اینجا محفوظ است. متن یا طرح‌تان که آماده شد یک تماس با شماره ۰۹۱۶۹۰۸۱۷۰۰ بگیرید تا برای رساندنش به ما، راهنمایی‌تان کنیم.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

یادداشت

اولین وبسایت تاب‌آوری روانشناختی کشور
کلیک کنید