امروز: 1 فروردین 1402 ساعت: 21:07

کشت قراردادی گندم در شهرستان خواف به بیش از هزار هکتار رسید

رحمان دادپور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سطح زیر کشت گندم آبی شهرستان خواف در سال زراعی جاری به ۲۶۰۰ هکتار رسید که بیش از ۱۰۰۰ هکتار تحت پوشش کشت قراردادی است و اینکه چند برنامه ویژه در شهرستان داریم علاوه بر کشاورزی قراردادی طرح‌های مشارکتی مقایسه ارقام گندم با ۹ رقم کشت در حال اجرا است.

مدیر جهاد کشاورزی خواف تصریح کرد: به منظور حمایت از کشاورزان از ابتدای فصل کشت بیش از ۲۸۰۰ تن انواع کود شیمیایی یارانه دار و ۲۵۰ تن بذر اصلاح شده و بوجاری شده تأمین و در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: ارقام غالب کشت شده در منطقه پیشگام، پیشتاز، حیدری، چمران ۲، میهن، رخشان است.

منبع: خبرگزاری مهر

فراخوان

بی تعارف و تکلــف، مثل همین متن کوتاهی کــه می‌بینید. ما منتظریم تا نوشــته‌هایتان درباره مســائل روزمره، مشکلات و دغدغه‌هایتان را برای ما ارســال کنید. اگر اهل طنز و کاریکاتور و طراحی هم هستید جایتان اینجا محفوظ است. متن یا طرح‌تان که آماده شد یک تماس با شماره ۰۹۱۶۹۰۸۱۷۰۰ بگیرید تا برای رساندنش به ما، راهنمایی‌تان کنیم.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

یادداشت

اولین وبسایت تاب‌آوری روانشناختی کشور
کلیک کنید