کد خبر : 124054
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1404 - 7:39

آغاز اجرای طرح منتورینگ در هلدینگ خلیج فارس

آغاز اجرای طرح منتورینگ در هلدینگ خلیج فارس

هلدینگ خلیج فارس با رویکردی آینده نگرانه و به جهت پرورش مدیران آینده صنعت پتروشیمی و استفاده حداکثری از دانش تجربی مدیران فعلی، اجرای طرح منتورینگ را در این شرکت آغاز کرد.

آغاز اجرای طرح منتورینگ در هلدینگ خلیج فارس

به گزارش عصر کشاورزی به نقل از روابط‌عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، در مراسم آغاز گام دوم اجرای طرح «طلوع خلیج فارس» که جمعی از مدیران ستادی و مدیران عامل شرکت‌های تابعه نیز حضور داشتند، محمد شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس با اشاره به اجرای طرح منتورینگ و تربیت مدیران آینده در شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس تأکید کرد: هدف ما می‌بایست تربیت مدیر تراز جهانی باشد و در این مسیر نگاه بلندپروازانه داشته باشیم.

وی ادامه داد: در این مسیر نباید از اینکه مدیرانی که تربیت می‌شوند در کشورهای اطراف هراس داشته باشیم؛ بلکه باید آن‌قدر مدیر تراز جهانی تربیت کنیم که علاوه بر رفع نیاز داخل به حضور آن‌ها در کشورهای همسایه نیز افتخار کنیم.

شریعتمداری با اشاره به پیش‌بینی‌های جهانی از بازنشستگی نیروهای مجرب صنعت پتروشیمی در سال ۲۰۳۰، تصریح کرد: اگر از اکنون به فکر تربیت مدیران آینده و جانشین‌پروری برای مشاغل حساس نباشیم چند سال بعد با مشکل مواجه می‌شویم.

وی برون‌رفت از این مشکل را اجرای طرح‌هایی مانند منتورینگ عنوان کرد و افزود: منتورینگ کمک می‌کند تا بتوانیم آن جوانی که تحصیلات عالی در داخل و خارج کشور دارد و اکنون در خط تولید حضور پیدا کرده را برای مدیرعاملی آماده کنیم.

مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس با تأکید بر اینکه از اجرای طرح منتورینگ حمایت کامل خواهد داشت، گفت: برنامه‌ریزی در موضوع منابع انسانی را باید برنامه بلندمدت ببینیم چرا که سرمایه‌گذاری روی دانش در بلندمدت جواب ثمر می‌دهد.

آغاز اجرای طرح منتورینگ در هلدینگ خلیج فارس

وی در ادامه به موضوع لزوم آموزش مستمر نیروی انسانی در شرکتی مانند خلیج‌فارس اشاره کرد و افزود: تبدیل دانش تجربی به دانش تئوریک اکنون در کشورهای پیشرفته در حال انجام است و ما نیز می‌بایست با اجرای طرح‌هایی مانند منتورینگ، تجربه‌نگاری منتورها را انجام دهیم تا نخبگان و دانشجویان نیز بتوانند از این علم تجربی استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس ادامه داد: طرح طلوع خلیج‌فارس و طرح‌های مشابه نباید مقطعی اجرا شوند و با روش‌های نوین به اجرای مستمر این طرح‌ها بیندیشیم.

به گفته شریعتمداری ۸۰ درصد مدیرانی که حاصل طرح منتورینگ هستند از خلاقیت، ابتکار و تعلق خاطر بیشتر به سازمان بهره می‌برند.

وی همچنین یکی از نکات دارای اهمیت در اجرای این طرح را انتخاب صحیح منتور عنوان کرد و افزود: در انتخاب منتور نهایت دقت صورت گیرد ضمن اینکه خلق محیط مناسب برای منتور و منتی، زمان و نحوه عمل نیز اهمیت دو چندانی دارد.

در ادامه این مراسم داریوش شمس، مدیر سرمایه انسانی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در توضیح طرح منتورینگ گفت: بعد از ارزیابی پیداشدن شناخت کافی از نیروی انسانی، می‌بایست گام دوم که آماده‌سازی نیروهای دارای صلاحیت برای ارتقا بود را آغاز می‌کردیم.

وی تأکید کرد: به همین منظور جانشین‌پروری برای مدیران عامل را آغاز کردیم تا انتصابات مشاغل حساس را از دل طرح منتورینگ انجام دهیم.

شمس خاطرنشان کرد: با اجرای طرح‌هایی مانند منتورینگ تعلق سازمانی کارمندان افزایش پیدا می‌کند و مدیران آینده از دل نیروی انسانی موجود انتخاب می‌شوند.

حتما بخوانید : بلاتکلیفی در بازار سرمایه؛ وقتی پدال بورس زیر پای خودروسازان است!
امروز خبری منتشر نشده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.