کد خبر : 149678
تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 خرداد 1404 - 13:09

افزایش نسبی دمای هوای تهران/ احتمال وقوع طوفان تندری برای استان

افزایش نسبی دمای هوای تهران/ احتمال وقوع طوفان تندری برای استان

افزایش نسبی دمای هوای تهران/ احتمال وقوع طوفان تندری برای استان به  گزارش ایسنا، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده، آسمان کمی ابری تا قسمتی ابری، در ساعات بعدازظهر و شب همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. تا روز جمعه (۲۳

افزایش نسبی دمای هوای تهران/ احتمال وقوع طوفان تندری برای استان

به  گزارش ایسنا، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده، آسمان کمی ابری تا قسمتی ابری، در ساعات بعدازظهر و شب همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

تا روز جمعه (۲۳ خرداد) به تناوب در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه نیمه شمالی استان، گاهی رگبار و رعودوبرق، احتمال وقوع طوفان تندری و تگرگ و در پاره‌ای نقاط به‌ویژه نیمه جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و انتقال از استان‌های مجاور مورد انتظار است.  

 طی پنج‌روز آینده روند افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا (۲۲ خرداد) صاف تا کمی ابری، وزش باد و گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتیگراد و طی پس‌فردا (۲۳ خرداد) صاف تا کمی ابری، وزش باد و در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با حداکثر دمای ۳۴ و حداقل دمای ۲۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

انتهای پیام

حتما بخوانید : آمار چاه‌های آب غیرمجاز در حوزه دریاچه ارومیه افزایش یافته است
بیشتر بخوانید  تهران گرم می‌شود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.