کد خبر : 9266
تاریخ انتشار : شنبه 30 فروردین 1404 - 13:23

بیماری بهتاش در پایتخت ۷ حقیقت داشت؟

بیماری بهتاش در پایتخت ۷ حقیقت داشت؟

یکی از حیواناتی که نگهداری آن به عنوان حیوان خانگی رواج پیدا کرده است، «میمون رزوس» است که بیماری‌های مشترک فراوانی با انسان دارد.

یکی از حیواناتی که از طریق قاچاق حیات وحش به کشور وارد شده و متأسفانه نگهداری آن به عنوان حیوان خانگی رواج پیدا کرده است، “میمون رزوس” است که در سنین نوزادی به عنوان حیوان خانگی نگهداری می‌شود اما پس از بالغ شدن و نشان دادن حالت پرخاشگر خود، چالش‌های فراوانی را برای صاحبش به وجود می‌آورد.

این حیوان بیماری‌های مشترک فراوانی با انسان دارد که بسیاری از آنها قابل پیشگیری نیستند؛ شما ممکن است با واکسن، انتقال هاری از میمون را کنترل کنید اما جلوی انتشار هپاتیت را نمی‌توان گرفت. هرپس ویروس و انواع ویروس‌ها و میکروب‌ها بین انسان و میمون مشترک هستند و این موارد باعث شده تا میمون رزوس به هیچ وجه انتخاب خوبی برای نگهداری در خانه نباشد.

میمون رزوس در بسیاری از کشورهای جهان به واسطه قاچاق وارد شده و توسط مردم خریداری شده و مردمی که از نگهداری آن در خانه عاجز شده‌اند، میمون را در طبیعت رها کرده و بدین شکل، یک گونه مهاجم را به اکوسیستم‌های طبیعی وارد کرده‌اند.

این دامپزشک کلینیک حیات وحش پردیسان در این‌باره می‌گوید: میمون رزوس در سنین پایین وحشی نیست اما با گذشت چند سال به شدت وحشی و خشن شده و مردمی که دیگر توانایی نگهداری آن را ندارند، آن را در طبیعت رها کرده و با این کار باعث نابودی گونه‌های بومی آن کشورها شده است که مشابه این اتفاق را در کشورهای عربستان و پاکستان می‌بینیم.

مرعشی با هشدار درباره رهاسازی این گونه در طبیعت ایران گفت: این حیوان توانایی سازگاری بالایی دارد، همه‌چیزخوار است و به راحتی از درخت بالا می‌رود؛ اگر میمون به طبیعت کشور ما وارد شود، می‌تواند تمام گونه‌های بومی جنگل‌های ما مثل انواع پرندگان را نابود می‌کند.

 

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.