کد خبر : 190550
تاریخ انتشار : پنجشنبه 19 تیر 1404 - 7:39

تردد ۱۸۶ هزار زائر از مرز مهران از ابتدای ماه محرم تاکنون

تردد ۱۸۶ هزار زائر از مرز مهران از ابتدای ماه محرم تاکنون

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: از ابتدای ماه محرم تا دیروز (سه‌شنبه، ۱۲ محرم) ۱۸۶ هزار نفر از مرز بین‌المللی «شهید سلیمانی» مهران برای زیارت عتبات عالیات تردد کرده‌اند.

تردد ۱۸۶ هزار زائر از مرز مهران از ابتدای ماه محرم تاکنون

به گزارش عصر کشاورزی، رضا اکبری رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: از ابتدای ماه محرم تا دیروز (سه‌شنبه، ۱۲ محرم) ۱۸۶ هزار نفر از مرز بین‌المللی «شهید سلیمانی» مهران برای زیارت عتبات عالیات تردد کرده‌اند.

وی افزود: در بازه زمانی ذکر شده، مجموع تردد وسایل نقلیه در محورهای منتهی به مرز مهران به یک میلیون و ۹۸۵ هزار و ۲۷۶ مورد رسیده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بر اساس آمارهای ثبت‌شده، محورهای پرتردد استان در این مدت، محور ایلام – چوار با ۱۱۰ هزار و ۳۱۲ تردد و محور چوار – ایلام با ۱۰۱ هزار و ۲۱۸ تردد بوده است.

اکبری بیان کرد: همچنین در موج بازگشت زائران، ۱۴ هزار و ۵۳۰ مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل عمومی جابه‌جا شده‌اند. در ۲۴ ساعت گذشته نیز، ۳۰ هزار و ۵۰۷ نفر از پایانه مرزی مهران تردد کرده‌اند.

به گزارش مهر، مرز مهران یکی از مهمترین و پرترددترین مرزهای کشور در ایام مذهبی، به‌ویژه در ماه محرم و اربعین شهادت حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) است که نقش پررنگی در تسهیل تردد زائران ایفا می‌کند.

حتما بخوانید : پیش‌فروش بلیت قطار اربعین از هفته آینده آغاز می‌شود
بیشتر بخوانید  فعالیت‌های بندر شهید رجایی طبق روال عادی است
🔥 پربازدیدترین خبر امروز:

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.