کد خبر : 143249
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 خرداد 1404 - 21:58

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: آموزش کشاورزان و مشارکت بخش خصوصی در صیانت از تالاب‌ها نقش‌آفرین است

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:
                آموزش کشاورزان و مشارکت بخش خصوصی در صیانت از تالاب‌ها نقش‌آفرین است

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تأکید بر اهمیت حفاظت از اکوسیستم‌های تالابی کشور، بهره‌گیری از ظرفیت‌های وزارت جهاد کشاورزی به‌ویژه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را در این زمینه را بسیار ارزشمند و ضروری دانست.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:
آموزش کشاورزان و مشارکت بخش خصوصی در صیانت از تالاب‌ها نقش‌آفرین است

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان تات، شینا انصاری در نشست امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک سازمان تات با نهادهای مختلف، اظهار داشت: بهره‌گیری از توان فنی و تخصصی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی می‌تواند نقش مؤثری در پشتیبانی از جوامع کشاورزی، کاهش مصرف آب و نهاده‌های شیمیایی ایفا کند. این آموزش‌ها در راستای ترویج کشاورزی پایدار بوده و به طور مستقیم به حفاظت از تالاب‌ها کمک خواهد کرد.

 

وی افزود: این همکاری‌ها، به‌ویژه با تکیه بر ظرفیت مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها، می‌تواند نقش مؤثری در توسعه پایدار ایفا کند. در همین راستا، تفاهم‌نامه‌ای با شرکت دیجی‌کالا در حال نهایی شدن است که هدف آن حمایت از کسب‌وکارهای بومی و محلی با تمرکز بر زنان و جوانان در بستر پلتفرم‌های آنلاین است.

 

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست با اشاره به تجربه‌های پیشین این شرکت در زمینه معیشت‌های سازگار با محیط زیست و حمایت از کسب‌وکارهای خرد، گفت: تقویت کارآفرینی محلی، توسعه مشاغل خانگی و استفاده از ظرفیت‌های دیجیتال می‌تواند ضمن کاهش فشار بر منابع طبیعی، زمینه اشتغال پایدار و توانمندسازی جوامع بومی را فراهم آورد.

 

وی با بیان این که حفاظت از محیط زیست بدون مشارکت جوامع محلی و ذی‌نفعان امکان‌پذیر نیست، افزود: ما در سازمان محیط زیست، بر پایه تجربه‌های بین‌المللی، مشارکت‌محور بودن سیاست‌ها را در اولویت قرار داده‌ایم. حفاظت از جنگل‌ها، تالاب‌ها و گونه‌های در معرض خطر نیازمند هم‌افزایی میان مردم، دولت و بخش خصوصی است.

 

انصاری با تأکید بر چالش‌های ناشی از کاهش منابع آبی و کاهش حق‌آبه‌های تالاب‌ها، اظهار داشت: این تفاهم‌نامه‌ها می‌توانند در کاهش مصرف آب، حفاظت از منابع طبیعی و کاهش فشار بر تالاب‌ها بسیار اثرگذار باشند.

 

وی همچنین از حمایت و همکاری نهادهای بین‌المللی از جمله برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) و دولت ژاپن در اجرای برنامه‌های مشترک زیست‌محیطی طی ۹ ماه گذشته قدردانی و ابراز امیدواری کرد که این همکاری‌ها استمرار یابد و منجر به بهبود وضعیت اکوسیستم‌های تالابی و مناطق حفاظت‌شده کشور شود.

 

معاون رئیس‌جمهور در پایان با قدردانی از معاونت دریایی، معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی و همکاری وزارت جهاد کشاورزی، به‌ویژه در حوزه آموزش، از تلاش‌های تمامی همکاران تقدیر و ابراز امیدواری کرد که این تفاهم‌نامه‌ها منشأ خیروبرکت برای کشور و محیط زیست آن باشند.

 

در این نشست «هیدی‌یوکی آداچی وزیر مختار سفارت ژاپن، آیشانی مدا گانگودا نماینده مقیم برنامه توسعه ملل متحد، طباطبایی اصل مدیرعامل شرکت دیجی‌کالا، و همچنین مدیران و معاونان سازمان حفاظت محیط زیست در وزارت جهاد کشاورزی حضور داشتند.

حتما بخوانید : زندگی در روستاها برای جلوگیری از مهاجرت باید سودآور شود
امروز خبری منتشر نشده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.