کد خبر : 1437
تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 آذر 1403 - 14:58

روند جوجه‌ریزی در آذر ماه مطلوب است

روند جوجه‌ریزی در آذر ماه مطلوب است

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر فتحی در ستاد هماهنگی امنیت غذایی ۱۳ آذر ماه سال جاری با اشاره به تولید و بازار رسانی کالاهای اساسی گفت: در دسترس بودن غذا از دو جنبه فیزیکی و قیمتی در امنیت غذایی مورد توجه قرار می‌گیرد. وی ادامه داد: در جنبه فیزیکی غذا، موضوع فراهمی آن مد نظر

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر فتحی در ستاد هماهنگی امنیت غذایی ۱۳ آذر ماه سال جاری با اشاره به تولید و بازار رسانی کالاهای اساسی گفت: در دسترس بودن غذا از دو جنبه فیزیکی و قیمتی در امنیت غذایی مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: در جنبه فیزیکی غذا، موضوع فراهمی آن مد نظر است که از مؤلفه‌های تحقق امنیت غذایی است و در بعد اقتصادی، امکان خرید غذا برای مصرف کننده مورد توجه قرار می‌گیرد.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی اختلاف‌نظر در ستاد هماهنگی را طبیعی دانست و افزود: شورای هماهنگی مرکب از مسؤولان دولتی و تولید کنندگان بخش خصوصی است و هر کدام از اعضا با دیدگاه خاص خود به موضوع تولید، قیمت و مدیریت کلان می‌نگرد و تشکیل شورا، در همگرایی و مفاهمه بر سر مسائل مورد بحث انجام می‌شود و از این راه به نقطه کانونی مدیریت کلان کشاورزی دست خواهیم یافت.

وی روند جوجه‌ریزی در ماه‌های گذشته و دهه اول آذر ماه را مطلوب ارزیابی و تاکید کرد: در این میان نباید از نقش شرکت پشتیبانی امور دام و بازارگاه در تأمین نهاده مورد نیاز تولیدکنندگان غافل شد.

دبیر ستاد هماهنگی امنیت غذایی نقش استان‌ها در فراهمی گوشت مرغ مورد نیاز سفره مردم را مناسب ارزیابی کرد و گفت: ادامه این روند در ماه‌های پایانی سال موجب تثبیت بازار و تعادل‌بخشی به عرضه خواهد شد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.