کد خبر : 66282
تاریخ انتشار : پنجشنبه 18 اردیبهشت 1404 - 7:39

نصرتی: شیوه مصرف انرژی در کشور باید تغییر کند

نصرتی: شیوه مصرف انرژی در کشور باید تغییر کند

معاون وزیر کشور گفت: تغییر در شیوه مصرف انرژی در کشور ضروری است و این مسئله نه تنها به کل کشور بلکه به حوزه مدیریت شهری و روستایی نیز مرتبط است.

به گزارش عصر کشاورزی، همایش بزرگ شوراهای اسلامی استان تهران که با شعار «۲۶ سال تلاش برای حال خوب شهرها و روستاها» عصر امروز در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

مسعود نصرتی، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، در سخنان خود در مورد تأثیرگذار بودن نقش شوراها در شش دوره پس از انقلاب صحبت کرد و بر لزوم ایجاد تغییرات در نحوه اداره شهرداری‌ها، به ویژه در پایتخت به عنوان الگوی رسمی کشور تأکید کرد.

وی افزود: هفته گذشته در شبکه خبر مطرح شد که شهرداری‌های کشور پس از سه سال هنوز به سامانه صدور مجوز وارد نشده‌اند و از این رو ابلاغ شده که شهرداری‌ها ظرف ۱۵ روز باید به این سامانه وصل شوند.

نصرتی تاکید کرد: پیوستن به این سامانه برای شهرداری‌ها ضروری است و در غیر این صورت سرمایه‌گذاران اعتمادشان را از دست می‌دهند.

وی اشاره کرد: اگر شهرداری‌ها خارج از برنامه زمانی حرکت کنند، این به ضرر جذب سرمایه‌گذار خواهد بود.

وی همچنین از صدور یک بخش‌نامه ۲۰ بندی برای شهرداری‌ها در سراسر کشور خبر داد و بیان کرد: ایران در حال حاضر ۹ هزار همت سرمایه بخش خصوصی دارد که تا ۳۰ درصد از آن قابلیت جذب دارد.

نصرتی افزود: باید وضعیت سرمایه‌گذاری در کشور بازنگری شود و از شهرداری‌ها خواسته شده تا در مدت دو هفته پیشنهادات خود را برای اصلاح آئین‌نامه جذب سرمایه‌گذار که مصوبه هیئت وزیران است، ارائه کنند.

وی همچنین اظهار داشت: اصلاح این آئین‌نامه در هیئت وزیران در حال بررسی است و قرار است در سال جاری انجام شود. نصرتی تأکید کرد: برای تحرک اقتصادی و اشتغال باید اقدامات متفاوتی انجام شود و از تمام روستاهای کشور تا شهرداری پایتخت برای تحقق این اهداف باید همراهی کنند.

در بخش دیگری از سخنانش، نصرتی به مشکلات مربوط به برق و آب شرب در آینده اشاره کرد و به مقایسه تولید برق در ایران با کشورهای دیگر پرداخت.

وی گفت: در شرایط ایده‌آل، ایران ظرفیت تولید برق ۶۶ مگاوات دارد، در حالی که کشورهای مشابه با جمعیت ۸۵ میلیون نفر تولید برق بالاتری دارند.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی معتقد بود که تغییر در شیوه مصرف انرژی در کشور ضروری است و این مسئله نه تنها به کل کشور بلکه به حوزه مدیریت شهری و روستایی نیز مرتبط است.

نصرتی همچنین به تلاش‌های شهرداری‌ها در استفاده از انرژی‌های نو مانند سلول‌های خورشیدی و پنل‌های خورشیدی در دستگاه‌های دولتی اشاره کرد و گفت: این برنامه‌ها پیشرفت‌هایی داشته است، اما هنوز تنها ۲۲ درصد از این برنامه‌ها اجرایی شده است.

وی در پایان سخنان خود تأکید کرد: برای مدیریت بهینه انرژی و حل مشکلات شهری، شهرداری‌ها و دستگاه‌های دولتی باید هم‌راستا حرکت کنند تا شرایط زندگی مردم بهبود یابد و آرامش در جامعه حفظ شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.