کد خبر : 199939
تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 تیر 1404 - 13:40

نوری قزلجه: هیچ کمبودی حتی جزئی هم در کالاهای اساسی نداریم

نوری قزلجه:  هیچ کمبودی حتی جزئی هم در کالاهای اساسی نداریم

وزیر جهاد کشاورزی گفت: هیچ کمبودی حتی جزئی در کالاهای اساسی نداریم. واردات گوشت هم در حال انجام است،البته به خاطر مشکل پروازها اختلالی ایجاد شد ولی چون مقدار آن پایین است خیلی محسوس نبود.

نوری قزلجه: هیچ کمبودی حتی جزئی هم در کالاهای اساسی نداریم

به گزارش عصر کشاورزی، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه هیأت دولت امروز چهارشنبه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) در جمع خبرنگاران، گفت: در خصوص دلایل افزایش قیمت برنج داخلی، گفت: حدود نصف برنج مصرفی از طریق واردات و با ارز ترجیحی تأمین می‌شود که با قیمت مشخص توزیع می‌شود و نیمی دیگر از برنج مصرفی، داخلی است که خارج از ارز ترجیحی و خارج از شمول قانونگذاری است.

وی افزود: به دلیل اینکه در پایان فصل موجودی این برنج هستیم و فصل برداشت آن در حال آغاز است، قیمت آن مقداری غیرمتعارف افزایش یافته، ولی پیش‌بینی این است که با برداشت محصول داخلی و ورود به بازار، قیمت آن متعادل شود.

نوری قزلجه درباره میزان کالاهای اساسی در کشور، اظهار کرد: هیچ کمبودی حتی جزئی در کالاهای اساسی نداریم. واردات گوشت هم در حال انجام است، البته به خاطر مشکل پروازها اختلالی ایجاد شد ولی چون مقدار آن پایین است، خیلی محسوس نبود.

وزیر کشاورزی اظهار کرد: قیمت برنج وارداتی از ۵۶ تا ۷۰ هزار تومان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سراسر کشور وجود دارد و به وفور در اختیار استان‌ها قرار گرفته بود و بسیاری از آنها هم هنوز مصرف نشده است.

حتما بخوانید : حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد
بیشتر بخوانید  نوری قزلجه: فرهنگ و تمدن ما اجازه نمی‌دهد زیر یوغ استکبار باشیم
امروز خبری منتشر نشده است.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.