کد خبر : 154434
تاریخ انتشار : شنبه 24 خرداد 1404 - 15:03

هشدار وزش باد شدید در برخی استانهای کشور از امروز

هشدار وزش باد شدید در برخی استانهای کشور از امروز

هشدار وزش باد شدید در برخی استانهای کشور از امروز به گزارش عصر کشاورزی به نقل از ایسنا، سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد نسبت به فعالیت سامانه افزایش گرادیان فشاری هشدار داد و اعلام کرد که این سامانه امروز شنبه ۲۴ خرداد فعال و تا سه‌شنبه ۲۷ خرداد ماه این سامانه موجب مخاطراتی همچون وزش باد

هشدار وزش باد شدید در برخی استانهای کشور از امروز

به گزارش عصر کشاورزی به نقل از ایسنا، سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد نسبت به فعالیت سامانه افزایش گرادیان فشاری هشدار داد و اعلام کرد که این سامانه امروز شنبه ۲۴ خرداد فعال و تا سه‌شنبه ۲۷ خرداد ماه این سامانه موجب مخاطراتی همچون وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نواحی مستعد خیزش گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا، افزایش شاخص آلودگی هوا و کاهش دید افقی خواهد شد.

منطقه اثر این سامانه امروز شنبه۲۴ خرداد ماه در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، قزوین، زنجان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، البرز، تهران، قم، مرکزی، همدان، اصفهان، یزد، کرمان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و در روز یکشنبه ۲۵ خرداد در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، قزوین، البرز، تهران، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، اصفهان، یزد، کرمان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، شمال و شرق هرمزگان خواهد بود.

در دوشنبه ۲۶ خرداد هم در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، زنجان، قزوین، البرز، تهران، قم، سمنان، مرکزی، همدان، ایلام، لرستان، خوزستان، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، یزد، فارس، بوشهر، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و در روز سه‌شنبه ۲۷ خرداد استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم، همدان، مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، بوشهر، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، نیمه جنوبی کرمان منطقه اثر این سامانه خواهد بود.

بر این اساس اثر مخاطره این سامانه در نواحی مستعد افت کیفیت هوا به سبب افزایش غلظت آلاینده‌ها، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات، احتمال شکستن نهال و درختان فرسوده، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال آسیب به تأسیسات و سازه‌های سبک، احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل موجب کاهش دید می‌شود. 

سازمان هواشناسی توصیه کرد که شهروندان از ترددها به ویژه بین شهری و حضور بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان در فضای باز خودداری کرده و توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره و اطمینان از استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها را مورد توجه قرار دهند.

انتهای پیام

حتما بخوانید : میزان خسارت آتش‌سوزی جنگل‌های پلدختر مشخص نیست
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.