کد خبر : 188879
تاریخ انتشار : چهارشنبه 18 تیر 1404 - 6:42

پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت می‌شد

پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت می‌شد

یک مسئول صنفی گفت: در قرارداد سازمان تعاون روستایی با بخش خصوصی، تاکید شده پول کلزاکاران یک ماهه پرداخت شود که طی نامه‌ای به این سازمان موضوع تأخیر پرداخت مطالبات کشاورزان در حال پیگیری است.

پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت می‌شد

به گزارش عصر کشاورزی، کشت دانه‌های روغنی از جمله کلزا در کشور با نیاز بازار تناسب نداشته و بخشی از آن وارد می‌شود.

کارشناسان بخش کشاورزی معتقدند عدم پرداخت مطالبات و تأخیر واریز پول کلزاکاران یکی از دلایلی است که کشت کلزا را در کشور کاهش داده است.

علی‌قلی ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندم‌کاران درباره آمار تولید کلزا در کشور به خبرنگار مهر گفت: پیش بینی می‌شود برداشت کلزا از اراضی زیر کشت کشور به ۲۵۰ هزار تن برسد که نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی افزود: تا کنون حدود ۲۱۵ هزار تن کلزا خرید تضمینی شده و باقی محصولات از مناطق سردسیر نیز در حال برداشت است.

این مسئول صنفی درباره پرداخت مطالبات کلزاکاران هم عنوان کرد: کشاورزانی که در مناطق گرمسیر مانند ایلام و خوزستان محصولات را در ابتدای سال تحویل دادند تا ۸۰ درصد پول خود را دریافت کرده‌اند و این عدد برای کلزاکاران سایر استان‌ها بین ۲۵ تا ۵۰ درصد است.

مدیرعامل بنیاد ملی گندم‌کاران با اشاره به خرید کلزا از سوی بخش خصوصی تصریح کرد: طی قراردادی که سازمان مرکزی تعاون روستایی با بخش خصوصی منعقد کرده، تاکید شده است پول کلزاکاران در مدت یک ماه پس از تحویل محصولات پرداخت شود که طی نامه‌ای به این سازمان موضوع تأخیر پرداخت مطالبات در حال پیگیری است.

حتما بخوانید : ظرفیت آرزومندی کشاورزان و نقش سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
بیشتر بخوانید  خرید حمایتی پیاز آغاز شد
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.