چگونه ویار بارداری منجر به ابداع «شکلات دوبی» شد!

ساره حموده یک زن بریتانیایی/مصری در سال ۲۰۲۱ زمانی که ویار بارداری داشت، ترکیب این شکلات را ابداع کرد.
۱۱:۳۴ – ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
عصر کشاورزی – ساره حموده یک زن بریتانیایی/مصری در سال ۲۰۲۱ زمانی که ویار بارداری داشت، این ترکیب را ابداع کرد.
او با ترکیب شکلات، پسته و کنافه این ایده تجاری را خلق کرد.او به همراه همسرش مغازهای برای فروش این تولید جدید خود تاسیس کرد.
هر تخته ویژند (برند) اصلی آن در حال حاضر ۲۰ دلار قیمت دارد و هر تخته آن حاوی ۵۵۰ کالری و ۵۰ گرم قند است.
شکلات دوبی با انتشار یک ویدئو در تیک تاک شهرت جهانی پیدا کرد. خانم ماریا با انتشار ویدئو خوردن شکلات دوبی در سال ۲۰۲۳ تقریبا ۱۲۴ میلیون بازدید داشت. اینفلوئنسرها بعد از آن شکلات دوبی را امتحان کردن و شهرت آن بیشتر شد.
گفتگوها در مورد آن در فضای مجازی در سطح جهان بالا گرفت. شرکتهای شکلات و شیرینی سوئدی، بریتانیایی به آن اقبال نشان دادند. در فصل اول ۲۰۲۵ به تعداد ۱.۲ میلیون تخته از این شکلات به فروش رسیده است.
منبع: کانال تلگرامی مطالعات عمان
برچسب ها :شکلات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰