کد خبر : 181998
تاریخ انتشار : جمعه 13 تیر 1404 - 15:54

«گرگ سیلیکون‌ولی» کیست؟

«گرگ سیلیکون‌ولی» کیست؟

نام سوهام پارک این روزها در شبکه‌های اجتماعی استارتاپ‌ها حسابی خبرساز شده است. کاربران با طنز از او به‌عنوان کسی یاد می‌کنند که به‌تنهایی زیرساخت دیجیتال را سر پا نگه داشته hsj و هم‌زمان برای چند شرکت کدنویسی می‌کند.

«گرگ سیلیکون‌ولی» کیست؟

به گزارش عصر کشاورزی، به نقل از زومیت، ماجرا زمانی علنی شد که سهیل دوشی، مدیرعامل یک استارتاپ هوش مصنوعی، در ایکس هشدار داد پارک به‌طور هم‌زمان در ۳ تا ۴ استارتاپ کار می‌کند و سابقه‌ی اخراج از چند شرکت را دارد. پس از آن، کارآفرینان دیگری هم فاش کردند که او با رزومه‌ی قوی و سابقه‌ی فنی عالی، توانسته بود بسیاری را فریب دهد و به‌طور موازی چندین موقعیت شغلی را پیش ببرد.

پارک که به گرگ سیلیکون‌ولی شهرت یافته است، در گفت‌وگویی رسمی اعتراف کرد که این رفتار از سر اجبار مالی و شرایط بحرانی بوده است و خودش به آن افتخار نمی‌کند. او توضیح داد که ناچار شده هفته‌ای ۱۴۰ ساعت کار کند تا از پس هزینه‌های زندگی بربیاید.

به‌نوشته‌ی ورج، مدیران استارتاپ‌هایی که پارک در آن‌ها مشغول بوده است می‌گویند او در مصاحبه‌ها فوق‌العاده عمل می‌کند اما در اجرای پروژه‌ها مدام بهانه می‌آورد و زمان شروع کار را به تعویق می‌اندازد. حتی مشخص شد که در دوران ادعایی بیماری هم روی کدهای سایر شرکت‌ها فعالیت می‌کرده است.

هرچند وضعیت پارک چندشغله حالا فاش شده، اما همچنان در بازار کار جایی برای خود دست‌وپا کرده و به استارتاپ Darwin پیوسته است. مدیرعامل Darwin از استعداد بالای پارک دفاع می‌کند و می‌گوید به توانایی‌های او برای پیشبرد محصولات جدیدشان امیدوار است.

۵۸۵۸

حتما بخوانید : دستگاهی که از هوای خشک بیابان آب آشامیدنی تولید می‌کند
بیشتر بخوانید  نبرد خونین میلیاردرها بر سر هوش مصنوعی
🔥 پربازدیدترین خبر امروز:

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.