کد خبر : 172657
تاریخ انتشار : شنبه 7 تیر 1404 - 7:39

۱۰ پرواز در یک روز؛ تسریع روند بازگشت حجاج ایرانی به کشور

۱۰ پرواز در یک روز؛ تسریع روند بازگشت حجاج ایرانی به کشور

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی گفت: امروز (جمعه، ۶ تیر) یکی از پرترافیک‌ترین روزهای عملیات بازگشت حجاج به کشور است که تعداد ۱۰ پرواز مستقیم از مدینه منوره به فرودگاه مشهد مقدس انجام می‌شود.

۱۰ پرواز در یک روز؛ تسریع روند بازگشت حجاج ایرانی به کشور

به گزارش عصر کشاورزی، مجید اخوان سخنگوی وزارت راه و شهرسازی گفت: امروز (جمعه، ۶ تیر) یکی از پرترافیک‌ترین روزهای عملیات بازگشت حجاج به کشور است که تعداد ۱۰ پرواز مستقیم از مدینه منوره به فرودگاه مشهد مقدس انجام می‌شود و طی آن ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از حجاج بیت‌الله‌الحرام به کشور بازمی‌گردند.

وی افزود: عملیات بازگشت هوایی پس از تأخیر ۱۲ روزه جنگ تحمیلی از دیروز پنجم تیر مجدداً آغاز و بر اساس برنامه زمان‌بندی‌، در روز دهم تیر به پایان خواهد رسید.

اخوان تاکید کرد: حجاج با پروازهای مستقیم هما از فرودگاه مدینه به مشهد مقدس مراجعت می‌کنند و پس از آن، به‌صورت زمینی به استان‌های خود منتقل می‌شوند.

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی گفت: بازگشت حجاج از ابتدای عملیات، از مسیر عراق نیز، با تلاش مداوم سازمان راهداری و بازگشت زمینی به‌صورت منظم و دقیق ادامه داشته است و تاکنون موفقیت‌آمیز و بدون مشکل بوده است.

حتما بخوانید : قیمت دلار به پایین‌ترین رقم طی ۳ سال اخیر رسید
بیشتر بخوانید  بازگشت ۴۳ درصدی حجاج به کشور

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.