کد خبر : 142935
تاریخ انتشار : جمعه 16 خرداد 1404 - 10:54

۷ توصیه دامپزشکی برای رعایت اصول بهداشتی قربانی

۷ توصیه دامپزشکی برای رعایت اصول بهداشتی قربانی

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی در ذبح دام ۷ توصیه را در این زمینه ارائه کرد.

۷ توصیه دامپزشکی برای رعایت اصول بهداشتی قربانی

به گزارش عصر کشاورزی، علیرضا رفیعی‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پیامی، عید قربان را جلوه‌گاه سرسپردن در برابر فرمان الهی و تجلی رحمت واسعه پروردگار دانست.

وی همچنین این عید را فرصتی برای رهایی از تعلقات دنیوی و پیروزی ایمان بر وسوسه‌های شیطانی توصیف کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به سنت حسنه قربانی کردن دام در این عید، اعلام کرد که کارکنان سازمان دامپزشکی در سراسر کشور آماده ارائه خدمات رایگان بهداشتی و شرعی به هموطنان هستند.

رفیعی‌پور در ادامه، رعایت نکات زیر را برای حفظ سلامت و بهداشت عمومی ضروری دانست:

– خودداری از ذبح دام در معابر عمومی، خیابان‌ها و منازل

– نگهداری گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) قبل از مصرف

– استفاده از دستکش در هنگام قطعه کردن گوشت و شستشوی آن

– خودداری از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر

– عدم قرار دادن اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف در اختیار حیوانات

– پخت کامل گوشت و آلایش خوراکی قبل از مصرف

– شستشو و ضدعفونی کردن وسایل و تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش

حتما بخوانید : نظارت بر تولید بیش از ۱۷ میلیون تن محصولات دامی در کشور
بیشتر بخوانید  ۷ توصیه دامپزشکی برای رعایت اصول بهداشتی قربانی
امروز خبری منتشر نشده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.