پژوهشگران دانشگاه تربیت مدرس موفق به شناسایی و ثبت ۱۲ گونه جدید جانوری از زنبورهای پارازیتوئید خانواده Braconidea در مجلات معتبر بینالمللی شدند. به گزارش ایسنا، این زنبورها نقش حیاتی در کنترل بیولوژیک آفات باغی، زراعی و جنگلی دارند. کنترل بیولوژیک بهترین گزینه برای جایگزینی ترکیبات شیمیایی که اثرات جبرانناپذیری روی محیط زیست و موجودات […]
پژوهشگران دانشگاه تربیت مدرس موفق به شناسایی و ثبت ۱۲ گونه جدید جانوری از زنبورهای پارازیتوئید خانواده Braconidea در مجلات معتبر بینالمللی شدند.
به گزارش ایسنا، این زنبورها نقش حیاتی در کنترل بیولوژیک آفات باغی، زراعی و جنگلی دارند. کنترل بیولوژیک بهترین گزینه برای جایگزینی ترکیبات شیمیایی که اثرات جبرانناپذیری روی محیط زیست و موجودات زنده بر جای میگذارند، است.
بر اساس اعلام وزارت علوم، محمد زرگر، دانشجوی دکترای دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس در تحقیقی که در قالب رساله دکتری خود انجام داد، موفق به شناسایی و ثبت این ۱۲ گونه جدید جانوری از زنبورهای پارازیتوئید شد. جلسه دفاع از رساله دکتری وی که با راهنمایی دکترعلی اصغر طالبی و مشاوره دکتر یعقوب فتحیپور و دکتر سمیرا فراهانی انجام شد، بهصورت نیمهحضوری و مجازی با حضور اعضای کمیته داوری، با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و دستورالعملهای بهداشتی و همچنین با حضور مجازی جمعی از دانشجویان، اساتید و متخصصان مؤسسات تحقیقاتی برگزار شد.
انتهای پیام