کد خبر : 152854
تاریخ انتشار : جمعه 23 خرداد 1404 - 15:55

پهپاد هایپرسونیک وارد میدان شد / کابوس جدید پدافند آمریکا

پهپاد هایپرسونیک وارد میدان شد / کابوس جدید پدافند آمریکا

یک پهپاد با سرعت هایپرسونیک که در نزدیکی مرز فضا پرواز می‌کند، سلاح مرگبار جدید ارتش چین است که می‌تواند به چالشی جدی برای رقبای این کشور تبدیل شود.

پهپاد هایپرسونیک وارد میدان شد / کابوس جدید پدافند آمریکا

به گزارش عصر کشاورزی، پهپاد «MD-19»  می‌تواند به سرعتی فراتر از ماخ ۵ یا همان سرعت هایپرسونیک برسد و با پرواز در ارتفاع ۳۰ تا ۵۰ کیلومتری (نزدیکی مرز فضا) عملا کار رهگیری را برای سامانه‌های پدافندی موجود بسیار دشوار می‌کند.

 این پهپاد پیشرفته با بال دلتا، و قابلیت پرتاب از سکوهای مختلفی چون بمب‌افکن‌ «H-6M» یا پهپاد «TB-001» و حتی بالون‌های ارتفاع بالا، سلاحی انعطاف‌پذیر و کارآمد در میدان نبرد خواهد بود. 

پهپاد هایپرسونیک وارد میدان شد / کابوس جدید پدافند آمریکا

آزمایش موفق MD-19 باعث نگرانی در میان مقامات دفاعی آمریکا شده است. تحلیل‌گران معتقدند که این پهپاد می‌تواند تعادل قدرت را تغییر دهد و چالش‌هایی جدی برای سامانه‌های دفاعی فعلی ایجاد کند.

برخی کارشناسان، MD-19 را با پهپاد «WZ-8» مقایسه می‌کنند که قبلاً توسط چین معرفی شده بود. اما MD-19 با قابلیت‌های پروازی پیشرفته‌تر و طراحی هایپرسونیک، گامی فراتر در توسعه فناوری‌های نظامی چین محسوب می‌شود.

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.

۲۲۷۲۲۷

حتما بخوانید : سامسونگ کنفرانس اپل را به سخره گرفت: نوآوری‌های شما کپی از گلکسی است!
بیشتر بخوانید  پدیده «دم ماهی» در آسمان ایران، چه بود؟
امروز خبری منتشر نشده است.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.