کد خبر : 157013
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 خرداد 1404 - 10:52

کاهش نسبی دما در هفته جاری/ رگبار باران در نواحی مختلف کشور

کاهش نسبی دما در هفته جاری/ رگبار باران در نواحی مختلف کشور

کاهش نسبی دما در هفته جاری/ رگبار باران در نواحی مختلف کشور صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا شرایط هوای مناطق مختلف ایران را برای پنج روز آینده پیش‌بینی کرد و با توجه به بررسی نقشه‌های همدیدی هواشناسی گفت: امروز و فردا (۲۶ و ۲۷ خردادماه) با گذر امواج کم‌دامنه تراز میانی از شمال غرب به‌ویژه

کاهش نسبی دما در هفته جاری/ رگبار باران در نواحی مختلف کشور

صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا شرایط هوای مناطق مختلف ایران را برای پنج روز آینده پیش‌بینی کرد و با توجه به بررسی نقشه‌های همدیدی هواشناسی گفت: امروز و فردا (۲۶ و ۲۷ خردادماه) با گذر امواج کم‌دامنه تراز میانی از شمال غرب به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر در شمال استان آذربایجان غربی و استان آذربایجان شرقی، برخی نقاط از اردبیل، گیلان و مازندران افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و کاهش نسبی دما مورد انتظار خواهد بود. در نواحی غرب نیز وزش باد و خیزش گردوخاک افزایش می‌یابد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: چهارشنبه (۲۸ خردادماه) علاوه بر این مناطق در گلستان و غرب خراسان شمالی نیز ابرناکی و بارش و در شمال شرق و دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد و کاهش نسبی دما رخ می‌دهد. طی این روز در نواحی جنوب غرب وزش باد و خیزش گردوغبار افزایش می‌یابد. پنجشنبه (۲۹ خردادماه) تنها در مازندران و گلستان رگبار پراکنده پیش‌بینی شده است و در نوار شرقی به‌ویژه در منطقه زابل وزش باد افزایش می‌یابد. طی جمعه (۳۰ خردادماه) در غالب مناطق جوی آرام و پایدار مستقر خواهد شد.

به گفته وی  طی پنج روز آینده در شمال شرق، شرق و مناطقی از مرکز ایران وزش باد، گاهی گردوخاک مورد انتظار خواهد بود.

ضیاییان افزود: دوشنبه و سه شنبه شرق دریای عمان همچنین دریای خزر مواج پیش‌بینی شده است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۷ خردادماه) کمی ابری در بعد از ظهر افزایش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۲۸ خردادماه) کمی ابری در بعد از ظهر افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید  تداوم وزش باد شدید موقت؛ همراهی گرد و خاک با رگبار باران

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا  و پس فردا (۲۷ و ۲۸ خردادماه) اهواز با دمای ۴۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و همدان و اردبیل با  دمای ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

به گزارش عصر کشاورزی به نقل از ایسنا، صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته حدود ۸۰ درصد است. 

انتهای پیاک

حتما بخوانید : بارندگی در شمال و شمال غرب ایران/ دمای تهران به ۴۰ درجه می‌رسد
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.