کد خبر : 157075
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 خرداد 1404 - 12:45

تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور افزایش یافت

تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور افزایش یافت

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران از توسعه پرورش ماهیان خاویاری در ۲۲ استان کشور خبر داد.

تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور افزایش یافت

به گزارش عصر کشاورزی، ناصر کرمی‌راد، مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران با اشاره به ظرفیت‌های اقلیمی مناسب برای گسترش این صنعت، اعلام کرد: در فاز دوم توسعه، هدف‌گذاری برای تولید بیش از ۱۴۰ تن خاویار و ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری انجام شده است.

به گفته وی، سرمایه‌گذاری در این حوزه بسیار سودآور است و داشبوردهای سرمایه‌گذاری برای توسعه این صنعت در استان‌های مختلف آماده شده‌اند.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ تولید گوشت ماهیان خاویاری به بیش از ۶۰۵۰ تن رسیده که نسبت به سال قبل رشدی حدود ۲۶ درصدی داشته است.

وی افزود: همچنین تولید خاویار کشور از ۲۱.۶ تن در سال گذشته به بیش از ۲۵.۱ تن افزایش یافته که نشان‌دهنده رشد ۱۷ درصدی است.

کرمی‌راد همچنین گفت: در حوزه صادرات نیز بیش از ۷.۵ تن خاویار به طور مستقیم از مسیر گمرک صادر شده و تخمین زده می‌شود که بخش قابل توجهی از خاویار ایران نیز به‌صورت مسافری و چمدانی به خارج از کشور منتقل شده باشد.

وی تأکید کرد: خاویار ایران همچنان در بازار جهانی بی‌رقیب است و مشتریان خاص خود را دارد.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان تصریح کرد: با ادامه این روند، ظرفیت تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور در حال افزایش بوده و فرصت‌های جدیدی برای سرمایه‌گذاری در این بخش فراهم شده است.

حتما بخوانید : مازاد تولید محصولات کشاورزی در فصل برداشت امروز کشور
بیشتر بخوانید  ۱۶ هزار و ۲۶۸ تن ماهی استخوانی صید شد
امروز خبری منتشر نشده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.