کد خبر : 1674
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 آذر 1403 - 14:26

سهم ۵ درصدی بخش کشاورزی از کل سرمایه گذاری ۳۰ ساله در کشور

سهم ۵ درصدی بخش کشاورزی از کل سرمایه گذاری ۳۰ ساله در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان فلسفی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: کشاورزی محور رشد اقتصادی کشور است و اثر خود را بر رشد اقتصادی کشور گذاشته است. موضوع محور قرار گرفتن بخش کشاورزی در قانون اساسی و فرمایشات مقام معظم رهبری و امام راحل بارها آمده است که باید به آن توجه

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان فلسفی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: کشاورزی محور رشد اقتصادی کشور است و اثر خود را بر رشد اقتصادی کشور گذاشته است. موضوع محور قرار گرفتن بخش کشاورزی در قانون اساسی و فرمایشات مقام معظم رهبری و امام راحل بارها آمده است که باید به آن توجه بیشتری شود.

وی افزود: اقتصاد کشور باید به رشد ۸ درصد برسد که در ۶ ماه سال به بیش از ۳ درصد دست یافته‌ایم. برای دستیابی به رشد ۸ درصدی کشاورزی باید به داد اقتصاد کشور برسد. در لایحه بودجه اعتبارات بخش کشاورزی تقویت شده است و ۳ درصد از اعتبارات صندوق توسعه ملی از سهم دولت برای بخش‌های مختلف بخش کشاورزی است.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: از ۱۱ میلیارد یورو اعتبار واردات کالاهای اساسی، ۱ درصد برای حمایت از فعالیت‌های تولید در بخش کشاورزی استفاده می‌شود که سهم بخش تحقیقات و آموزش نیز باید در آن لحاظ شود. در ۳۰ سال‌گذشته سرمایه گذاری در بخش کشاورزی معادل ۵ درصد کل سرمایه گذاری در کشور بوده است.

فلسفی تاکید کرد: سرمایه گذاری از بودجه‌های عمومی در بخش کشاورزی ۱.۵ درصد بوده است که این مسائل باید جبران شود و به محور بودن بخش کشاورزی در اقتصاد کشور، کمک شود.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.