کد خبر : 179220
تاریخ انتشار : چهارشنبه 11 تیر 1404 - 16:10

ساماندهی صندوق‌های خرد، گامی در جهت توانمندسازی زنان روستایی و عشایری

ساماندهی صندوق‌های خرد، گامی در جهت توانمندسازی زنان روستایی و عشایری

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان بر ساماندهی صندوق‌های خرد تاکید کرد و گفت: ساماندهی این صندوق‌ها گامی در جهت توانمندسازی زنان روستایی و عشایری کشور است.

ساماندهی صندوق‌های خرد، گامی در جهت توانمندسازی زنان روستایی و عشایری

به گزارش عصر کشاورزی، طاهره قیومی، مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان در نشست تخصصی با مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی که با هدف بررسی طرح ملی توانمندسازی زنان عشایر و روستا برگزار شد، با اشاره به مسئولیت قانونی این وزارتخانه در حوزه توانمندسازی زنان روستایی و عشایر، اعلام کرد: طرح توانمندسازی زنان روستایی و عشایری با نگاهی جامع و با تفکیک دقیق وظایف طراحی شده و وزارتخانه برای اجرای آن کاملاً مصمم است.

وی با تاکید بر نقش محوری صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، افزود: ما معتقدیم صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری می‌تواند با راهبری و تسهیل‌گری مالی، نقشی تعیین‌کننده در موفقیت این طرح ملی ایفا کند و موجب اقتصاد پایدار در جوامع محلی و روستایی شود.

در این جلسه، راهکارهای همکاری و هماهنگی میان وزارت جهاد کشاورزی و صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در راستای اجرای هرچه بهتر طرح ملی توانمندسازی زنان روستایی و عشایر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حتما بخوانید : ۹۰ درصد طرح‌های نیمه‌تمام سامانه‌های نوین آبیاری تعیین‌تکلیف شد
بیشتر بخوانید  ادغام صندوق‌های خرد زنان روستایی و عشایری برای افزایش کارایی

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.