کد خبر : 72545
تاریخ انتشار : شنبه 20 اردیبهشت 1404 - 7:39

حفاری اکتشافی نفت ایران در دریای خزر پس‌از ۳ دهه وقفه آغاز شد

حفاری اکتشافی نفت ایران در دریای خزر پس‌از ۳ دهه وقفه آغاز شد

وزیر نفت فرمان آغاز دوباره عملیات حفاری اکتشافی در بخش کم‌عمق دریای خزر را با استقرار دکل حفاری شرکت حفاری شمال در ساختار رودسر در بلوک ۱۸ خزر و عمق ۷۰ متری آب صادر کرد.

به گزارش عصر کشاورزی، عملیات اجرایی آغاز دوباره حفاری اکتشافی در بخش کم‌عمق دریای خزر، با استقرار دکل حفاری شرکت حفاری شمال در ساختار رودسر در بلوک ۱۸ خزر و عمق ۷۰ متری آب، امروز (جمعه، ۱۹ اردیبهشت) در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از سوی «محسن پاک‌نژاد» وزیر نفت ایران صادر شد.

بر همین اساس این حفاری اکتشافی تا عمق نهایی ۵۰۷۷ متر و با هدف ارزیابی مخزنی ساختار رودسر انجام می‌شود.

گفتنی است که آخرین چاه بخش کم‌عمق دریای خزر در سال ۱۳۷۶ حفر شد. حفاری در بخش عمیق دریای خزر نیز از سال ۱۳۹۳ متوقف بود که آغاز دوباره فعالیت در این بخش نیز پس از تعمیرات سکوی نیمه‌شناور ایران امیرکبیر در برنامه وزارت نفت قرار دارد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.