کد خبر : 167055
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 تیر 1404 - 7:37

فعالیت ۵۰ درصدی بانک‌های تهران برای فردا و پس فردا

فعالیت ۵۰ درصدی بانک‌های تهران برای فردا و پس فردا

بر اساس اطلاعیه‌ شورای هماهنگی بانک‌ها، ۵۰ درصد شعب بانک‌های استان تهران در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (سوم و چهارم تیرماه) دایر است.

فعالیت ۵۰ درصدی بانک‌های تهران برای فردا و پس فردا

به گزارش عصر کشاورزی، شورای هماهنگی بانک‌ها طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حسب اطلاعیه استانداری تهران و هماهنگی‌های به عمل آمده، در روزهای سه شنبه و چهارشنبه (سوم و چهارم تیرماه ۱۴۰۴)، ۵۰ درصد شعب بانک‌های استان تهران (عضو این شورا) که اسامی آنها در وبسایت اطلاع رسانی هر بانک اعلام می‌شود، به همراه واحدهای فنی و پشتیبان ستادی، از ساعت ۸ الی ۱۲ به منظور خدمت رسانی به امور ضروری مشتریان دایر است.

همچنین، نحوه فعالیت بانک‌ها در سایر استان‌ها بنا به تصمیم استانداری‌های متبوع است و از مشتریان بانک‌ها انتظار می‌رود، حتی‌المقدور از خدمات غیر حضوری و برخط بانک‌ها استفاده کنند.

حتما بخوانید : هیجان فروش صندوق‌های درآمد ثابت آرام گرفت
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.